View

Covid 19 Statement

O nas

Najboljša možna izkušnja angleškega jezika

Angleški tabori, ki jih organizira jezikovna šola The English Experience, omogočajo tečajnikom polno izkušnjo angleščine tudi v tujini, večinoma v Italiji, pa tudi v Nemčiji, Sloveniji in Franciji. V ponos nam je, da otrokom angleščino kot tuj jezik približamo na zabaven način. Delo je popestreno s športnimi, z umetnostnimi ter dramskimi aktivnostmi, kar omogoča vsakemu posamezniku, da se pokaže v svoji najboljši luči.

The English Experience organizira angleške tabore za otroke v tujini že od leta 1999. Jezikovna šola The English Experience ima svoj sedež v vzhodni Angliji. Gospa Carol Syder, direktorica jezikovne šole, je le-to ustanovila leta 1994 v Norwichu, enem izmed najprijaznejših zgodovinskih mestec v Združenem kraljestvu. Najstnikom omogoča učenje angleščine na osnovi tečajev, ki imajo akreditacijo Britanskega sveta. Skupine učiteljev, ki vodijo tabore, sodelujejo pri razvijanju učnih gradiv z učitelji, ki vodijo tečaje doma. Kar pomeni, da imajo tako tečajniki doma kot tudi tečajniki v tujini korist od strokovnega znanja in sodelovanja prizadevnih jezikovnih učiteljev angleščine kot tujega jezika.

Zaposleni, klikni

Prednosti tabora v organizaciji jezikovne šole The English Experience

Gostujoči učitelji so bili super: kreativni, kompetentni in delavni. Delo so odlično opravili, otroci so bili  vseskozi veseli in zadovoljni.

Marilena, učiteljica, Milano (Italija)

Tečaji

Za šolarje, stare od 7 do 14 let: Zabava v angleščini Za šolarje, stare od 13 do 18 let: Naj se zgodi

Življenje na taboru na videu

O nas Kontakt